visnjica.hr

Smještaj

U samom srcu imanja, okružene preostalim veličanstvenim starim stablima nekadašnjih grofovskih perivoja smještene su obnovljene zgrade: hotel i hostel Višnjica te nekoliko luksuznih apartmana. Naslonjen na stoljetni park i obnovljene štale s koralima za konje, hotel Višnjica ima kapacitet 36 ležajeva od kojih su četiri sobe prilagođene potrebama osoba s posebnim potrebama.

Hostel Višnjica okružen je zelenim livadama, pašnjacima i velikim poljima koja se obrađuju, te pruža jedinstven doživljaj ravničarskog ruralnog krajolika. Kapacitet hostela Višnjica je 47 ležajeva raspoređenih te je idealni smještaj za lovce i vlasnike kućnih ljubimaca budući da ih je dozvoljeno držati u sobama.

U hotelu se nalaze i tri konferencijske dvorane kapaciteta 20, 60 i 80 osoba. Opremljene su svim audio-vizualnim uređajima potrebnima za održavanje raznih sastanaka, kongresa, stručnih skupova, seminara, tečajeva i prezentacija. Restoran ima dvije povezane dvorane koje omogućuju da se polovica prostora pretvori u ljetnu terasu sa ukupno 350 mjesta za razna slavlja – vjenčanja, krstitke, maturalne večeri, godišnjice.