×

Jahanje

Jahanje

Terensko jahanje
Terensko jahanje najbolji je način za upoznavanje prirode koja okružuje Pustaru Višnjicu, a odvija se  u pratnji vodiča. Prolazak nepreglednom slavonskom ravnicom, pogled na žitna polja i cvijetne livade doživljaj je koji i najzahtjevnije ostavlja bez daha.
Prije izlaska na terensko jahanje u manježu se provjera znanje jahanja, kako bi vodič mogao odabrati stazu i tehnike jahanja koje može koristiti tijekom jahanja po prirodi.
Cijena terenskog jahanja u pratnji instruktora: 180,00 kn/ 45 min

Škola jahanja
Višnjica pruža mogućnost susreta i druženja s konjima te doživljaja i pozitivnog učinka tih plemenitih životinja na ljude. Oni ih potiču da se vrate svojoj prirodi, istinskim vrijednostima čuvanja okoliša, vlastitog zdravlja i kondicije. Ovdje se uz učitelja jahanja može svladati osnove tog sporta u manježu i stazama na imanju.
Škola rekreativnog jahanja organizira se individualno ili u grupi za sve dobne skupine.
Tijekom škole jahanja savladavaju se slijedeće vještine: ophođenje s konjem, priprema konja za jahanje (timarenje konja, sedlanje), pravila držanja na konju i upravljanja konjem (davanje komandi), jahanje hodom, jahanje kasom i jahanje galopom.
Individualni sat škole jahanja s instruktorom: 100,00 kn/45 min
Grupno pohađanje škole jahanja organiziramo nakon prijave dovoljnog broja polaznika.

Probno jahanje (krugovi na livadi)
1 krug 10,00 kn

0,00Kn