×

Jahanje

Jahanje

Terensko jahanje
Terensko jahanje najbolji je način za upoznavanje prirode koja okružuje Pustaru Višnjicu, a odvija se  u pratnji vodiča. Prolazak nepreglednom slavonskom ravnicom, pogled na žitna polja i cvijetne livade doživljaj je koji i najzahtjevnije ostavlja bez daha.
Prije izlaska na terensko jahanje u manježu se provjera znanje jahanja, kako bi vodič mogao odabrati stazu i tehnike jahanja koje može koristiti tijekom jahanja po prirodi.
Cijena terenskog jahanja u pratnji instruktora: 180,00 kn/ 45 min

Škola jahanja
Višnjica pruža mogućnost susreta i druženja s konjima te doživljaja i pozitivnog učinka tih plemenitih životinja na ljude. Oni ih potiču da se vrate svojoj prirodi, istinskim vrijednostima čuvanja okoliša, vlastitog zdravlja i kondicije. Ovdje se uz učitelja jahanja može svladati osnove tog sporta u manježu i stazama na imanju.
Škola rekreativnog jahanja organizira se individualno ili u grupi za sve dobne skupine.
Tijekom škole jahanja savladavaju se slijedeće vještine: ophođenje s konjem, priprema konja za jahanje (timarenje konja, sedlanje), pravila držanja na konju i upravljanja konjem (davanje komandi), jahanje hodom, jahanje kasom i jahanje galopom.
Individualni sat škole jahanja s instruktorom: 100,00 kn/45 min
Grupno pohađanje škole jahanja organiziramo nakon prijave dovoljnog broja polaznika.

Probno jahanje (krugovi na livadi)
1 krug 10,00 kn

Detalji

Lorem ipsum changes the way copy is viewed

When you understand them better

As soon as you can, use real and relevant words

When you understand them better than me

Lorem ipsum changes the way copy is viewed

Lorem ipsum changes

2.000,00Kn

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.