Konoba Kotač izdvojeni je objekt u okviru restorana Hotela Višnjica. Idealan je za dnevne posjete, druženja na terasi uz cvrkut ptica ili pak za intimno druženje u ugodnom ambijentu uz veselo pucketanje vatre iz kamina.

 

Za dogovorene veće grupe osoba, uz predhodnu najavu moguće je kreiranje jelovnika prema Vašim željama te pripremanje tradicionalnih jela poput slavonskog čorbanca, fiš paprikaša, peke te odojka ili janjetinu s ražnja.

Jelovink

  • Domaći kruh s batatom
  • Domaći kruh sa slaninom
  • Pogačice – košarica
  • Slavonski pladanj
    (kulen, slanina, domaća kobasica, šunka, sir i vrhnje)
  • Pršut
    (pršut masline, sir)
  • Bistra goveđa juha s domaćim rezancima i komadićima govedine
    (gocedina, celer, mrkva, peršin, domaća tjestenina)
  • Krem juha od batata s prženim kockicama kruha
  • Krem juha od gljiva
  • Njoki od batata u umaku od sira
    (batat, jaja, brašno, vrhnje, sir)
  • Špageti Milanese
    (špageti, rajčica, origano, parmezan)
  • Špageti Bolognese
    (špageti, junetina, rajčica, bijelo vino, parmezan)
  • Batat / krumpir pripremljen po želji
  • Povrće na žaru ili kuhano na maslacu
  • Pommes frites
  • Jelenji file u umaku od šumskog voća / šumskih gljiva
    (File jelena lopatara u umaku od šumskog voća sa domaćim njokima od batata)
  • Biftek u umaku od zelenog papra
    (Biftek u pikantnom umaku s batatom sa žara)
  • Pureći file u umaku od šumskih gljiva sa zelenim rezancima
  • “Plata Višnjica” (za 2 osobe)
    (kotleti, ražnjići, pileća prsa, šiš ćevapi, mladi luk, ajvar, pommes frites, povrće sa žara)
  • Svinjetina s roštilja
    (svinjetina 250g, mladi luk, pole krumpira, povrće)
  • Janjetina s roštilja
    (janjetina 250g, mladi luk, pole krumpira, povrće)
  • Pileći batak, zabatak s roštilja
    (batak, zabatak 200g, mlinci)
  • Ćevapčići
    (ćevapčići 200gr, luk, ajvar, pommes frites)
  • Pljeskavica
    (pljeskavica 200gr, luk, pommes frites)
  • Lignje na žaru + prilog po izboru
  • Slavonska
    (umak od rajčice, sir, šunka, slanina, kulen, feferon, luk, paprika, origano, masline)
  • Lovačka
    (umak od rajčice, sir, kobasica, slanina, luk, kukuruz, šampinjoni, origano, masline)
  • Višnjica
    (umak od rajčice, sir, kobasica, šunka, slanina, vrhnje, šampinjoni, batat, feferon)
  • Vrtlarska (vegeterijanska)
    (umak od rajčice, sir, batat, kukuruz, tikvica, luk, šampinjoni, origano, masline)
  • “Vulkan” (za dvije osobe)
    (rajčiva, mozzarela, šunka, slanina, kulen, razno povrće)
  • Tjestenina Bolognese
  • Pohana piletina s batatom na bečki i kečapom
  • Pileći ražnjići s pommes firtesom i kečapom
  • Krempita od batata s čokoladnim preljevom
  • Palačinke po izboru
  • Pečena paprika s češnjakom
  • Grah salata s bučinim uljem
  • Miješana svježa salata