×

Jahanje

Jahanje

Terensko jahanje
Terensko jahanje najbolji je način za upoznavanje prirode koja okružuje Pustaru Višnjicu, a odvija se  u pratnji vodiča. Prolazak nepreglednom slavonskom ravnicom, pogled na žitna polja i cvijetne livade doživljaj je koji i najzahtjevnije ostavlja bez daha.
Prije izlaska na terensko jahanje u manježu se provjera znanje jahanja, kako bi vodič mogao odabrati stazu i tehnike jahanja koje može koristiti tijekom jahanja po prirodi.

Cijena samostalnog jahanja: 200,00 kn (26,54 €) / 45 min
Cijena terenskog jahanja u pratnji instruktora: 250,00 kn (33,18 €) / 45 min

Škola jahanja
Višnjica pruža mogućnost susreta i druženja s konjima te doživljaja i pozitivnog učinka tih plemenitih životinja na ljude. Oni ih potiču da se vrate svojoj prirodi, istinskim vrijednostima čuvanja okoliša, vlastitog zdravlja i kondicije. Ovdje se uz učitelja jahanja može svladati osnove tog sporta u manježu i stazama na imanju.
Škola rekreativnog jahanja organizira se individualno ili u grupi za sve dobne skupine.
Tijekom škole jahanja savladavaju se slijedeće vještine: ophođenje s konjem, priprema konja za jahanje (timarenje konja, sedlanje), pravila držanja na konju i upravljanja konjem (davanje komandi), jahanje hodom, jahanje kasom i jahanje galopom.

Individualni sat škole jahanja s instruktorom: 200,00 kn (26,54 €) / 45 min
Probno jahanje – šetnja na konju – 20,00 kn (2,65 €) /krug

 

Najam kočije

Vožnja kočijom po imanju: 500,00 kn (66,36 €) / 45 min
Vožnja kočijom za grupe (preko 30 ljudi): 20,00 kn (2,65 €) / po osobi

0,00Kn
Translate »