×

Foto izlet u netaknutu prirodu dravskog đira

Kako bismo nadopunili doživljaj „Dravskog đira“ pripremili smo kanu avanturu na rijeci Dravi u trajanju od 1 sata kroz prekrasni i jedinstveni zavojiti tok rijeke kakvog nema na cijelom slivu kroz RH, a uz kratko zadržavanje na obali mogu se isprobati vještine pecanja. Upoznajte život slavonskih seljaka, nagradite nepce njihovim plodovima, opustite se uz rijeku Dravu i dopustite si da ovo budu jedni od najuzbudljivijih dana u Vašem životu.
Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 3 dana. Okvirni program aktivnosti za 3 dnevni aranžman obuhvaća:

1. DAN
– dolazak na imanje Višnjica u popodnevnim satima. Piće dobrodošlice i zalogaji okrepe uz kratko upoznavanje. Smještaj u hotel ili depadansu, šetnja po imanju uz vodića, mogučnost jahanja, isprobavanja bicikla. Večera

2. DAN
– slavonski doručak (buffet)
– Odlazak prema Križnici (40 km) otoku na rijeci Dravi koji je kopnom i Hrvatskom povezan visečim mostom i čiji prelazak predstavlja pravi adrenalinski doživljaj. Za manje hrabre predviđen je prelazak skelom. Nakon kratke okrepe i obuke te preuzimanja zažtitnih opreme sjeda se u čamce – kanue po 6 osoba i kreće nizvodno kroz prekrasni i jedinstveni zavojiti tok rijeke kakvog nema na cijelom slivu kroz RH. Vožnja uz pratnju vodića traje oko jedan sat. Po dolasku na pristanište u blizini “Dravske iže”
uz kratko zadržavanje na obali mogu se isprobati vještine pecanja.
Odlazak na ručak (piće dobrodošlice, fiš-paprikaš sa domačom tjesteninom i kruhom iz krušne peći).
Nakon druženja i upoznavanja znamenitosti lokaliteta sljedi povratak do skele (može se i biciklima – 4 km). Na povratku u Višnjicu obilazak Kapela dvora – obnovjene kurije Janković, predivnog objekta na europskim biciklističkim turama EuroVelo br.13. koja prati granicu nekadašnje željezne zavjese u Evropi.
Dolazak na Višnjicu u večernim satima. Večera i mogučnost druženja uz obiteljske i društvene igre.

3. DAN
– doručak
– aktivnosti na imanju; jahanje, vožnja kočijom, vožnja traktorskom prikolicom u polje,šetnja
– Ručak
– odjava i odlazak
Aranžman se može realizirati u periodu od lipnja do listopada za grupe od 6 i više osoba.

0,00Kn
Translate »